مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

547
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

547
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مکانیسم اثر بازدارندگی کافئین چای ایرانی بر سینتیک سیگموئیدی فعالیت آنزیم آدنوزین دآمیناز

صفحات

 صفحه شروع 147 | صفحه پایان 158

چکیده

 آنزیم ها کاتالیزورهای دنیای زنده برای انجام سریع تر واکنش های شیمیایی هستند. آنزیم آدنوزین دآمیناز(Adenosine Deaminase, ADA) واکنش دآمیناسیون برگشت ناپذیر آدنوزین یا داکسی آدنوزین را به اینوزین یا داکسی اینوزین کاتالیز می کند. به دلیل اهمیت این آنزیم در متابولیسم انسان و انواع بیماری ها, همواره مورد توجه پژوهشگران بوده است. باتوجه به رابطه بین فعالیت ADA و انواع لیگاندهای دارویی و غذایی, مطالعات فراوانی دراین زمینه انجام پذیرفته است. یکی از لیگاندهای مهم این آنزیم, کافئین است که روزانه به صورت خوراکی یا دارویی وارد بدن می شود. گزارش هایی درباره اثر کافئین بر فعالیت ADA چه در بدن و چه در شرایط آزمایشگاهی ارائه شده است. در پژوهش حاضر, تغییرات فعالیت آنزیم آدنوزین دآمیناز در شرایط بافری Tris-HCl 50 میلی مولار pH7. 3و در دمای37 درجه سانتیگراد, درحضور و عدم حضور کافئین و در غلظت های فزاینده سوبسترای آدنوزین (0-50 میکرومولار) و در زمان های مختلف مجاورت با کافئین اندازه گیری شد. باتوجه به تجزیه و تحلیل منحنی های اشباع به دست آمده, شکل سیگموئیدی آنها تفاوت چشمگیری با منحنی های اشباع گزارش های پیشین نشان میدهد و اولین بار است که گزارش می شود. این تفاوت را می توان به اختلاف در گستره غلظتی سوبسترا و زمان مجاورت با کافئین نسبت داد. بر پایه شکل سیگموئیدی منحنی اشباع, مکانیسم اثر کافئین قابل توجیه است. همچنین بر اساس یافته های این پژوهش, اثر کافئین بر فعالیت آدنوزین دآمیناز, تابعی از زمان مجاورت آنهاست و پس از 6 ساعت مجاورت آنزیم و کافئین به ثبات می رسد. این نکته در تفسیر نتایج حاصل از بررسی های مربوط به آدنوزین دآمیناز و لیگاندهایش ارزشمند خواهد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهین پور، رویا، قاسمی، مجید، موسوی نژاد، سیده زهرا، و زهرایی، زهرا. (1398). مکانیسم اثر بازدارندگی کافئین چای ایرانی بر سینتیک سیگموئیدی فعالیت آنزیم آدنوزین دآمیناز. زیست شناسی کاربردی (علوم پایه)، 32(1 )، 147-158. SID. https://sid.ir/paper/22655/fa

    Vancouver: کپی

    مهین پور رویا، قاسمی مجید، موسوی نژاد سیده زهرا، زهرایی زهرا. مکانیسم اثر بازدارندگی کافئین چای ایرانی بر سینتیک سیگموئیدی فعالیت آنزیم آدنوزین دآمیناز. زیست شناسی کاربردی (علوم پایه)[Internet]. 1398؛32(1 ):147-158. Available from: https://sid.ir/paper/22655/fa

    IEEE: کپی

    رویا مهین پور، مجید قاسمی، سیده زهرا موسوی نژاد، و زهرا زهرایی، “مکانیسم اثر بازدارندگی کافئین چای ایرانی بر سینتیک سیگموئیدی فعالیت آنزیم آدنوزین دآمیناز،” زیست شناسی کاربردی (علوم پایه)، vol. 32، no. 1 ، pp. 147–158، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22655/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button