مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

907
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

658
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر اسید سیتریک بر حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 159

چکیده

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که برای جلوگیری یا به تاخیر انداختن فساد اکسیداتیدو, طی انبارداری به مواد چرب افزوده می شوند. در این پروژه تاثیر اسید سیتریک برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه بررسی شد. بدین منظور نمونه ها در دو تیمار اسید سیتریک به غلظت 1.5 و 3 درصد به مدت 60 دقیقه غوطه ور شدند. نمونه شاهد بدون غوطه وری در مواد آنتی اکسیدان بسته بندی شد. آزمایش های اندیس پراکسید PV, مواد ازته فرار TVN, شمارش کلی میکروبی (میکروب های هوازی مزوفیل) TC و ارزیابی حسی طی چهار ماه و در دو تکرار انجام گرفت. بر اساس نتایج به دست آمده, کمترین مقدار پراکسید, TVN و بار میکروبی به ترتیب 19.7, 8.4 meq/1000g میلی گرم درصد و 1.5´103 کولونی در گرم بود که همگی مربوط به تیمار اسید سیتریک 3 درصد (C2) می باشند, همچنین تیمار شاهد بیشترین مقدار PV, TVN و بار میکروبی را داشت, اما از نظر آماری تفاوت ها معنی دار نبود. در آزمایش ارزیابی حسی تیمار حاوی اسید سیتریک از درجه مقبولیت بیشتری برخوردار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    لطیفی، عاصفه، معینی، سهراب، یارمند، محمدسعید، و یوسفیان، مهدی. (1386). بررسی اثر اسید سیتریک بر حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه. منابع طبیعی ایران، 60(1)، 151-159. SID. https://sid.ir/paper/22958/fa

    Vancouver: کپی

    لطیفی عاصفه، معینی سهراب، یارمند محمدسعید، یوسفیان مهدی. بررسی اثر اسید سیتریک بر حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه. منابع طبیعی ایران[Internet]. 1386؛60(1):151-159. Available from: https://sid.ir/paper/22958/fa

    IEEE: کپی

    عاصفه لطیفی، سهراب معینی، محمدسعید یارمند، و مهدی یوسفیان، “بررسی اثر اسید سیتریک بر حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه،” منابع طبیعی ایران، vol. 60، no. 1، pp. 151–159، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22958/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button