مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

904
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

161
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی در سردخانه

صفحات

 صفحه شروع 489 | صفحه پایان 497

چکیده

 در این تحقیق اثر انجماد و مدت نگهداری در سردخانه بر روی کیفیت فیله کفال طلایی دریایی خزر مورد بررسی قرار گرفت. نتایج به دست آمده بیانگر این است, که تغییرات TVN , پراکسید (PV) , pH و خواص ارگانولپتیک با زمان نگهداری در سردخانه رابطه مستقیمی دارند. این مطالعه نشان داد که در مدت 120 روز نگهداری ماهی کفال در سردخانه, تغیرات TVN از 7 به 6.12 میلی گرم درصد گرم نمونه, پراکسید (PV) از 6.0 با 3.33 میلی اکی والان در هزار گرم ماده چرب, pH از 5.7 به 6.2 و امتیازهای رنگ, بافت, طعم مزه و بو به ترتیب از 9 به 3.25, 4.5, 4.5 و 3.50 تغییر نمود و همچنین نتایج شمارش کلی باکتری ها نشان داد که تعداد باکتری ها در غلظت 10-1 , از 290 به 70 و در غلظت 10-2 از 200 به 100 کلنی رسید. اما در غلظت های 10-3 و 10-4 رشد باکتری ها منفی بود. نتایج این بررسی بیانگر این موضوع است که می توان از اندیس پراکسید به عنوان تعیین کننده کیفیت ماهی کفال منجمد شده استفاده نمود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معینی، سهراب، و نخبه زارع، دل آرام. (1381). تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی در سردخانه. علوم کشاورزی ایران، 33(3)، 489-497. SID. https://sid.ir/paper/431520/fa

    Vancouver: کپی

    معینی سهراب، نخبه زارع دل آرام. تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی در سردخانه. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1381؛33(3):489-497. Available from: https://sid.ir/paper/431520/fa

    IEEE: کپی

    سهراب معینی، و دل آرام نخبه زارع، “تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی در سردخانه،” علوم کشاورزی ایران، vol. 33، no. 3، pp. 489–497، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/431520/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button