مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

811
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه

صفحات

 صفحه شروع 973 | صفحه پایان 979

چکیده

 در این پروژه تاثیر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور نمونه ها در سه گروه مواد آنتی اکسیدانی به مدت 60 دقیقه غوطه ور شدند که در همه آنها 2% پلی فسفات سدیم وجود داشت. گروه اول شامل BHA با غلظت 0.02 تا 0.05 درصد, گروه دوم شامل اسید سیتریک با غلظت 1.5 و 3 درصد و گروه سوم شامل مخلوط دو تیمار 0.05 BHA درصد و اسید سیتریک 3 درصد بود. نمونه شاهد بدون غوطه وری در مواد آنتی اکسیدان بسته بندی شد. آزمایش های اندیس پراکسید PV, مواد  ازته فرار TVN, شمارش کلی میکروبی TC و ارزیابی حسی در طی چهار ماه و در دو تکرار انجام گرفت. طبق نتایج بدست آمده کمترین میزان پراکسید مربوط به تیمار ترکیبی آنتی اکسیدان ها (M) به اندازه 7.8 meq/1000g و کمترین مقدار TVN مربوط به نمونه حاوی اسید سیتریک 3 درصد (C2) به میزان 19.7 میلی گرم درصد و کمترین بار میکروبی مربوط به نمونه C2 و M به میزان 1.5´103 کولونی در گرم بود, همچنین تیمار شاهد بالاترین میزان PV, TVN و بار میکروبی را داشت. در ارزیابی حسی نیز تفاوتی بین تیمارها مشاهده نشد و تیمار حاوی اسید سیتریک از درجه مقبولیت بیشتری برخوردار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    لطیفی، عاصفه، معینی، سهراب، یارمند، محمدسعید، و یوسفیان، مهدی. (1385). تاثیر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه. علوم کشاورزی ایران، 37(6)، 973-979. SID. https://sid.ir/paper/8405/fa

    Vancouver: کپی

    لطیفی عاصفه، معینی سهراب، یارمند محمدسعید، یوسفیان مهدی. تاثیر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1385؛37(6):973-979. Available from: https://sid.ir/paper/8405/fa

    IEEE: کپی

    عاصفه لطیفی، سهراب معینی، محمدسعید یارمند، و مهدی یوسفیان، “تاثیر مواد آنتی اکسیدان و پلی فسفات سدیم برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سردخانه،” علوم کشاورزی ایران، vol. 37، no. 6، pp. 973–979، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8405/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button