Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,374
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

606
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کاربرد برگی سولفات پتاسیم بر برخی صفات کمی و کیفی میوه انگور (.Vitis vinifera L) رقم رشه

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 190

چکیده

 در این پژوهش اثر محلول پاشی برگی سولفات پتاسیم بر برخی صفات کمی و کیفی میوه انگور رقم رشه بررسی شد. پنج تیمار محلول پاشی شامل محلول پاشی با آب (شاهد), یک بار محلول پاشی به غلظت یک و نیم و سه گرم در لیتر و دو بار محلول پاشی به غلظت یک و نیم و سه گرم در لیتر استفاده شدند. محلول پاشی اول در انتهای گلدهی و دومین محلول پاشی پانزده روز بعد از محلول پاشی اول انجام گرفت. نتایج نشان داد که میانگین وزن حبه, میانگین وزن خوشه, کربوهیدرات محلول کل و ویتامین ث به طور معنی داری در اثر محلول پاشی نسبت به شاهد افزایش یافت. اما اختلاف بین تیمارهای مختلف سولفات پتاسیم معنی دار نبود. محلول پاشی سولفات پتاسیم به طور معنی داری سبب افزایش میانگین حجم حبه و آنتوسیانین گوشت و پوست میوه گردید و تیمار دوبار محلول پاشی سولفات پتاسیم سه گرم در لیتر بالاترین مقدار را دارا بود. تیمار محلول پاشی سبب افزایش مواد جامد محلول کل و pH میوه گردید. کمترین مقدار اسیدیته قابل تیتراسیون در تیمار دوبار محلول پاشی سولفات پتاسیم سه گرم در لیتر مشاهده گردید و سایر تیمارها با هم اختلاف معنی داری نداشتند. به طور کلی نتایج این آزمایش نشان داد که محلول پاشی سولفات پتاسیم باعث بهبود صفات کمی و کیفی میوه انگور رقم رشه شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارعی، الناز، جوادی، تیمور، قادری، ناصر، و داوری، مسعود. (1394). اثر کاربرد برگی سولفات پتاسیم بر برخی صفات کمی و کیفی میوه انگور (.Vitis vinifera L) رقم رشه. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 15(2)، 179-190. SID. https://sid.ir/paper/229751/fa

    Vancouver: کپی

    زارعی الناز، جوادی تیمور، قادری ناصر، داوری مسعود. اثر کاربرد برگی سولفات پتاسیم بر برخی صفات کمی و کیفی میوه انگور (.Vitis vinifera L) رقم رشه. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1394؛15(2):179-190. Available from: https://sid.ir/paper/229751/fa

    IEEE: کپی

    الناز زارعی، تیمور جوادی، ناصر قادری، و مسعود داوری، “اثر کاربرد برگی سولفات پتاسیم بر برخی صفات کمی و کیفی میوه انگور (.Vitis vinifera L) رقم رشه،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 15، no. 2، pp. 179–190، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/229751/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا