Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,051
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

547
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر اسیدسالیسیلیک در مراحل مختلف رشدی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انگور رقم ریش بابا در شاهرود

صفحات

 صفحه شروع 875 | صفحه پایان 884

چکیده

 اسیدسالیسیلیک بعنوان یک تنظیم کننده رشدی است که در تنظیم فرآیندهای فیزیولوژیکی در گیاهان سهم بسزایی دارد. پژوهش حاضر به منظور بررسی اثر محلول پاشی اسید سالیسیلیک بر روی خصوصیات کمی و کیفی رقم انگور ریش بابا در تاکستانی در سال 1393-1392, در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 4 تکرار اجرا گردید. تیمار مورد آزمایش محلول پاشی اسید سالیسیلیک به غلظت 150 میلی گرم بر لیتر بصورت محلول پاشی در 4 مرحله رشدی شامل: مرحله رشد رویشی, 50% گلدهی, غوره کامل و 3 هفته قبل از برداشت بود. نتایج نشان داد, کاربرد اسید-سالیسیلیک باعث افزایش تعداد خوشه در درخت, طول و عرض خوشه, تعداد حبه در خوشه, طول و عرض حبه, میانگین وزن 100 حبه, حجم آب میوه, میزان قند کل میوه, اسیدیته قابل تیتراسیون و وزن تک بذر در رقم ریش بابا را نسبت به تیمار شاهد شد در حالیکه درصد مواد جامد محلول کل نسبت به شاهد افزایش معنی داری نداشت. به طورکلی نتایج این تحقیق حاکی از آن بود که محلول پاشی با غلظت 150 میلی گرم بر لیتر اسید سالیسیلیک در بهبود مراحل رشدی و عملکرد انگور تاثیر مثبتی داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، حوریه، کاشفی، بهاره، و خوش قلب، حسن. (1395). ارزیابی تاثیر اسیدسالیسیلیک در مراحل مختلف رشدی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انگور رقم ریش بابا در شاهرود. پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)، 29(4 )، 875-884. SID. https://sid.ir/paper/248817/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی حوریه، کاشفی بهاره، خوش قلب حسن. ارزیابی تاثیر اسیدسالیسیلیک در مراحل مختلف رشدی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انگور رقم ریش بابا در شاهرود. پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1395؛29(4 ):875-884. Available from: https://sid.ir/paper/248817/fa

    IEEE: کپی

    حوریه محمدی، بهاره کاشفی، و حسن خوش قلب، “ارزیابی تاثیر اسیدسالیسیلیک در مراحل مختلف رشدی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انگور رقم ریش بابا در شاهرود،” پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)، vol. 29، no. 4 ، pp. 875–884، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/248817/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا