مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,897
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

910
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی ترکیبات شیمیایی کاه گندم ( خراسان) و مقایسه این ترکیبات در اجزای اصلی ساقه

صفحات

 صفحه شروع 447 | صفحه پایان 458

چکیده

 شناخت ویژگی های شیمیایی مواد اولیه نقش مهمی را در فناوری و شیوه های فرآوری این مواد ایفا می کند. از کاه گندم به عنوان یک پسماند زراعی قابل دسترس و فراوان در برخی از کشورهای در حال توسعه برای تهیه خمیرکاغذ استفاده می شود. کاه گندم این بررسی از مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد برداشت شد. مشخصه های اندازه گیری شده در این پژوهش شامل مقادیر خاکستر, مواد قابل حل در آب سرد, قابل حل در آب گرم و قابل حل در سودسوزآور یک درصد, مواد استخراجی (استن حل), سلولز و لیگنین بود که براساس استانداردهای آیین نامه TAPPI انجام گرفت. اجزای ساقه مورد بررسی عبارت از: مخلوط کاه گندم, میان بند دوم و میان بند سوم ساقه (به ترتیب از بالا به پایین و به طور مجزا) گره ها و برگ ها بودند. داده ها نشان می دهد که مقدار خاکستر, مواد قابل حل در آب سرد, مواد قابل حل در آب گرم, مواد قابل حل در سود یک درصد و مواد استخراجی (استن حل) برگ در مقایسه با دیگر اجزا مورد بررسی بیشتر بود. درصد ترکیبات یادشده در ساقه گندم از بالا به پایین کاهش می یابد. مقادیر خاکستر, مواد قابل حل در آب سرد, آب گرم و سودسوزآور یک درصد در گره بیشتر از میان بندهاست. مقدار سلولز و لیگنین نیز در طول ساقه از بالا به پایین افزایش دارد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button