APA:
کپیقرقانی، علی، و شاهکومحلی، شیرین. (1397). اثررقم واندازه میوه بر حساسیت به کوفتگی و برخی خواص فیزیکی میوه سیب. تحقیقات کشاورزی ایران، 37(1 )، 49-56. SID. https://sid.ir/paper/361420/fa
Vancouver:
کپیقرقانی علی، شاهکومحلی شیرین. اثررقم واندازه میوه بر حساسیت به کوفتگی و برخی خواص فیزیکی میوه سیب. تحقیقات کشاورزی ایران[Internet]. 1397؛37(1 ):49-56. Available from: https://sid.ir/paper/361420/fa
IEEE:
کپیعلی قرقانی، و شیرین شاهکومحلی، “اثررقم واندازه میوه بر حساسیت به کوفتگی و برخی خواص فیزیکی میوه سیب،” تحقیقات کشاورزی ایران، vol. 37، no. 1 ، pp. 49–56، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361420/fa