APA:
کپیخوش اخلاق، خدیجه، محبی، محبت، و خلیلیان موحد، محمد. (1395). بررسی اثر مدت زمان پخت اولیه و دوره نگهداری روی ویژگی های کیفی نان بربری نیم پخته با استفاده از پردازش تصویر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(3)، 279-290. SID. https://sid.ir/paper/233891/fa
Vancouver:
کپیخوش اخلاق خدیجه، محبی محبت، خلیلیان موحد محمد. بررسی اثر مدت زمان پخت اولیه و دوره نگهداری روی ویژگی های کیفی نان بربری نیم پخته با استفاده از پردازش تصویر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(3):279-290. Available from: https://sid.ir/paper/233891/fa
IEEE:
کپیخدیجه خوش اخلاق، محبت محبی، و محمد خلیلیان موحد، “بررسی اثر مدت زمان پخت اولیه و دوره نگهداری روی ویژگی های کیفی نان بربری نیم پخته با استفاده از پردازش تصویر،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 3، pp. 279–290، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233891/fa