APA:
کپینقی پور، فریبا، صحرائیان، بهاره، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1391). بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی های کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(3 (پیاپی 13))، 9-16. SID. https://sid.ir/paper/176513/fa
Vancouver:
کپینقی پور فریبا، صحرائیان بهاره، شیخ الاسلامی زهرا. بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی های کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(3 (پیاپی 13)):9-16. Available from: https://sid.ir/paper/176513/fa
IEEE:
کپیفریبا نقی پور، بهاره صحرائیان، و زهرا شیخ الاسلامی، “بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی های کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 13)، pp. 9–16، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176513/fa