مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

849
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

255
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانی شده با کمپلکس های ایزوله ی پروتئین آب پنیر-پکتین بر رشد و زنده مانی رده ی سلولی استئوبلاست MG63

صفحات

 صفحه شروع 119 | صفحه پایان 132

چکیده

لاکتوفرین یکی از مهم ترین ترکیبات زیست فعال بشمار می رود که قادر به افزایش فعالیت سیستم ایمنی و استخوان سازی می باشد. اما این ترکیب نسبت به استرس های محیطی حساس است. ازاین رو, تولید نوشیدنی فراسودمند از لاکتوفرین ریزپوشانی شده توسط نانوکمپلکس های حاوی پکتین/ایزوله ی پروتئین آب پنیر (WPI/HMP) در پژوهش حاضر موردبررسی قرار گرفت. تشکیل نانوکمپلکس در غلظت کلی بیوپلیمر (w/w)0/4 درصد در pHهای اسیدی (3, 5/3 و 4) با دو روش اسیدی سازی قبل از اختلاط (Pr-A) و اسیدی سازی بعد از اختلاط (Po-A) انجام گرفت. به منظور ریزپوشانی لاکتوفرین این ترکیب به کمپلکس WPI/HMP که در روش (Pr-A) با نسبت 2: 1 تشکیل شده بود, افزوده شد. نتایج ارزیابی پتانسیل زتا و بررسی قطر ذرات نشان داد که با افزایش نسبت پکتین میزان بار منفی بیشتر شده و اندازه ی نانوذرات افزایش یافت. بررسی اثر لاکتوفرین ریزپوشانی شده توسط نانوکمپلکس بر ازدیاد سلول استئوبلاست MG63 با استفاده از آزمایش MTT نشان داد که لاکتوفرین ریزپوشانی شده با غلظت 50 میکروگرم در میلی لیتر رشدی معادل کنترل مثبت داشته و به دلیل اینکه نمونه ی لاکتوفرین خالص با غلظت 50 میکروگرم در میلی لیتر دارای 16 درصد افزایش رشد نسبت به کنترل مثبت بوده است می توان نتیجه گرفت که تقریباً تمامی لاکتوفرین در ترکیب یادشده ریزپوشانی شده و یا با اتصال به کمپلکس از دسترس سلول دور مانده است. لاکتوفرین ریزپوشانی شده با غلظت 100 میکروگرم در میلی لیتر توسط نانوکمپلکس, رشدی معادل 113 درصد دارد و ازنظر آماری در سطح لاکتوفرین خالص با غلظت 50 میکروگرم در میلی لیتر قرار می گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    راعی، معصومه، شهیدی، فخری، فرهودی، مجید، جعفری، سیدمهدی، و رافع، علی. (1397). اثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانی شده با کمپلکس های ایزوله ی پروتئین آب پنیر-پکتین بر رشد و زنده مانی رده ی سلولی استئوبلاست MG63. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(2 )، 119-132. SID. https://sid.ir/paper/233902/fa

    Vancouver: کپی

    راعی معصومه، شهیدی فخری، فرهودی مجید، جعفری سیدمهدی، رافع علی. اثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانی شده با کمپلکس های ایزوله ی پروتئین آب پنیر-پکتین بر رشد و زنده مانی رده ی سلولی استئوبلاست MG63. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(2 ):119-132. Available from: https://sid.ir/paper/233902/fa

    IEEE: کپی

    معصومه راعی، فخری شهیدی، مجید فرهودی، سیدمهدی جعفری، و علی رافع، “اثر لاکتوفرین شیر شتر ریزپوشانی شده با کمپلکس های ایزوله ی پروتئین آب پنیر-پکتین بر رشد و زنده مانی رده ی سلولی استئوبلاست MG63،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 2 ، pp. 119–132، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233902/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button