مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,866
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

613
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت ضد میکروبی پروتئین لاکتوفرین بر روی رشد پسودوموناس آئروژینوزا و اشرشیاکلی

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 23

چکیده

 سابقه و هدف: لاکتوفرین یک گلیکوپروتئین متصل به آهن است که طیف متنوعی از فعالیت های زیستی را دارد. لاکتوفرین ترکیب اصلی شیر است و در ترشحات خارجی همانند اشک, بزاق, صفرا و گرانولهای نوتروفیلی نیز وجود داشته و توانایی فعالیت ضد میکروبی علیه طیف گسترده ای از باکتریهای گرم منفی و مثبت و ضد ویروسی را دارد. هدف از این مطالعه بررسی اثر این پروتئین بر رشد سویه پسودوموناس آئروژینوزا در بیماران مبتلا به سوختگی با مقاومت دارویی می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه فعالیت ضد باکتریایی لاکتوفرین پس از جداسازی و خالص سازی از کلستروم گاو, ضد پسودوموناس آئروژینوزا مورد بررسی قرار گرفت. نمونه های باکتریایی از بیماران مبتلا به سوختگی (بیمارستان شهید زارع) جداسازی شدند و پس از انجام تست های تائیدی نظیر اکسیداز, کاتالاز و کشت در محیط TSI جهت فعالیت های میکروبی مورد استفاده قرار گرفتند. لاکتوفرین خالص شده با 4 غلظت 400 mg/ml, 500 و 600 و 700 استفاده شدند. کلنی های پسودموناس توسط دستگاه شمارش کلنی شمارش شده و با کنترل منفی (بدون حضور لاکتوفرین) مقایسه شدند. همچنین E.coli سویه DH 5a به عنوان کنترل مثبت در نظر گرفته شد. یافته ها: نتایج نشان داد که کمترین غلظت مهار کنندگی مربوط به غلظت 400 mg/mlبا 35% و 29% مهار کنندگی و بیشترین درصد مهار کنندگی لاکتوفرین مربوط به غلظت 700mg/ml با 86% و 66% مهار کنندگی در سودوموناس و اشرشیاکولی بودند.نتیجه گیری: نتایج نشان داد که تمامی غلظت های لاکتوفرین دارای فعالیت مهارکنندگی هستند اما در غلظت 700 mg/ml بیشترین مهار کنندگی را علیه پسودوموناس آئروژینوزا و اشرشیاکلی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شعربافی، رمیسا، مرادیان، فاطمه، و رفیعی، علیرضا. (1395). بررسی فعالیت ضد میکروبی پروتئین لاکتوفرین بر روی رشد پسودوموناس آئروژینوزا و اشرشیاکلی. مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، 18(7)، 19-23. SID. https://sid.ir/paper/73196/fa

    Vancouver: کپی

    شعربافی رمیسا، مرادیان فاطمه، رفیعی علیرضا. بررسی فعالیت ضد میکروبی پروتئین لاکتوفرین بر روی رشد پسودوموناس آئروژینوزا و اشرشیاکلی. مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل[Internet]. 1395؛18(7):19-23. Available from: https://sid.ir/paper/73196/fa

    IEEE: کپی

    رمیسا شعربافی، فاطمه مرادیان، و علیرضا رفیعی، “بررسی فعالیت ضد میکروبی پروتئین لاکتوفرین بر روی رشد پسودوموناس آئروژینوزا و اشرشیاکلی،” مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، vol. 18، no. 7، pp. 19–23، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/73196/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button