مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,260
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

649
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی های برش های گلابی در طول فرایند خشک شدن و استفاده از پردازش تصویر

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 102

چکیده

 خشک کردن محصولات کشاورزی یکی از مهم ترین فرایندها برای نگهداری طولانی مدت این محصولات می باشد. لذا در پژوهش حاضر, اثر پارامترهای دما و سرعت جریان هوا بر تغییرات رنگ, چروکیدگی و pH برش های نازک گلابی رقم درگزی با قطر متوسط 60 میلی متر و ضخامت 5 میلی متر در حین خشک شدن مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش ها در 4 سطح دمای هوای خشک کن 50, 60, 70 و 80 درجه سانتی گراد و 3 سطح سرعت جریان هوای ورودی 0.5, 1 و 1.5 متر بر ثانیه انجام پذیرفت. نتایج حاصل از پردازش تصویر نشان داد که بالاترین میزان تغییرات رنگ کلی (30.78) مربوط به دمای خشک کردن 80 درجه سانتی گراد و سرعت جریان هوای 1.5 متر بر ثانیه و پایین ترین میزان آن (14.38) مربوط به دمای 50 درجه سانتی گراد و سرعت 0.5 متر بر ثانیه می باشد. نتایج بیانگر آن بود که pH نمونه ها در طول خشک کردن کاهش می یابد. بیشترین مقدار pH در دمای 50 درجه سانتی گراد و سرعت هوای 0.5 متر بر ثانیه به میزان 4.49 و کمترین مقدار pH در دمای 80 درجه سانتی گراد و سرعت هوای 1.5 متر بر ثانیه به میزان 3.93 به دست آمد. باتوجه به نتایج حاصل از مطالعه حاضر, کمترین زمان خشک شدن با کمترین تغییرات صفات کیفی در دمای 70 درجه سانتی گراد و سرعت جریان هوای 0.5 متر بر ثانیه اتفاق افتاد, لذا این شرایط به عنوان مناسب ترین دما و سرعت جریان برای خشک -کردن برش های گلابی توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خورشیدی، یونس، کلانتری، داوود، و اصغری، علی. (1396). بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی های برش های گلابی در طول فرایند خشک شدن و استفاده از پردازش تصویر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(1)، 87-102. SID. https://sid.ir/paper/233919/fa

    Vancouver: کپی

    خورشیدی یونس، کلانتری داوود، اصغری علی. بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی های برش های گلابی در طول فرایند خشک شدن و استفاده از پردازش تصویر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(1):87-102. Available from: https://sid.ir/paper/233919/fa

    IEEE: کپی

    یونس خورشیدی، داوود کلانتری، و علی اصغری، “بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی های برش های گلابی در طول فرایند خشک شدن و استفاده از پردازش تصویر،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 1، pp. 87–102، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233919/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا