APA:
کپیخورشیدی، یونس، کلانتری، داوود، و اصغری، علی. (1396). بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی های برش های گلابی در طول فرایند خشک شدن و استفاده از پردازش تصویر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(1)، 87-102. SID. https://sid.ir/paper/233919/fa
Vancouver:
کپیخورشیدی یونس، کلانتری داوود، اصغری علی. بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی های برش های گلابی در طول فرایند خشک شدن و استفاده از پردازش تصویر. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(1):87-102. Available from: https://sid.ir/paper/233919/fa
IEEE:
کپییونس خورشیدی، داوود کلانتری، و علی اصغری، “بررسی اثر دما و سرعت جریان هوا بر برخی از ویژگی های برش های گلابی در طول فرایند خشک شدن و استفاده از پردازش تصویر،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 1، pp. 87–102، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233919/fa