APA:
کپیامیری پور، مجتبی، حبیبی نجفی، محمدباقر، محبی، محبت، و عمادی، باقر. (1396). بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 57-65. SID. https://sid.ir/paper/71950/fa
Vancouver:
کپیامیری پور مجتبی، حبیبی نجفی محمدباقر، محبی محبت، عمادی باقر. بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):57-65. Available from: https://sid.ir/paper/71950/fa
IEEE:
کپیمجتبی امیری پور، محمدباقر حبیبی نجفی، محبت محبی، و باقر عمادی، “بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 57–65، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71950/fa