مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,026
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

824
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 65

چکیده

 در این تحقیق روش سطح پاسخ برای بهینه سازی شرایط خشککردن برش های گلابی توسط اسمز-هوای داغ مورد استفاده قرار گرفت. اثر دمای خشک کردن (50-70 درجه سانتی گراد) و زمان خشک کردن (240-360 دقیقه) به عنوان متغیرهای مستقل بر میزان رطوبت, درصد چروکیدگی و نسبت آبگیری مجدد برش های گلابی به عنوان متغیرهای وابسته (پاسخ) مورد ارزیابی قرار گرفت. مدل های رگرسیونی به دست آمده برای تمام پاسخ ها از نظر آماری در سطح 99% اطمینان معنی دار بودند. تمام متغیرهای فرایند به صورت خطی برای تمام پاسخ ها معنی دار بودند(p<0.01) . همچنین عبارت درجه دوم دمای خشک کردن درمورد نسبت آبگیری مجدد معنی دار بود. شرایط بهینه به دست آمده برای حداقل میزان رطوبت و درصد چروکیدگی و حداکثر نسبت آبگیری مجدد عبارت بود از: دمای 60.39 درجه سانتی گراد و زمان خشک کردن 360 دقیقه. در شرایط بهینه به دست آمده میزان رطوبت 26.17%, نسبت آبگیری مجدد 1.62 و درصد چروکیدگی 77.31% بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری پور، مجتبی، حبیبی نجفی، محمدباقر، محبی، محبت، و عمادی، باقر. (1396). بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 57-65. SID. https://sid.ir/paper/71950/fa

    Vancouver: کپی

    امیری پور مجتبی، حبیبی نجفی محمدباقر، محبی محبت، عمادی باقر. بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):57-65. Available from: https://sid.ir/paper/71950/fa

    IEEE: کپی

    مجتبی امیری پور، محمدباقر حبیبی نجفی، محبت محبی، و باقر عمادی، “بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 57–65، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71950/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button