APA:
کپیحیدری، محمدمهدی، و نصیری، سیدمهدی. (1394). مدل سازی ریاضی فرآیند خشک شدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(48)، 215-229. SID. https://sid.ir/paper/72417/fa
Vancouver:
کپیحیدری محمدمهدی، نصیری سیدمهدی. مدل سازی ریاضی فرآیند خشک شدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(48):215-229. Available from: https://sid.ir/paper/72417/fa
IEEE:
کپیمحمدمهدی حیدری، و سیدمهدی نصیری، “مدل سازی ریاضی فرآیند خشک شدن لایه نازک میوه گلابی و بررسی اثر دما و سرعت هوای خشک کن بر تغییر رطوبت نسبی هوای خروجی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 48، pp. 215–229، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72417/fa