APA:
کپیشیخ الاسلامی، زهرا، هجرانی، تکتم، کریمی، مهدی، قیافه داوودی، مهدی، و فاطمیان، حامد. (1395). تاثیر صمغ بالنگو و کتیرا بر ویژگی کیفی و حسی نان بربری نیمه پز منجم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(4)، 395-404. SID. https://sid.ir/paper/233962/fa
Vancouver:
کپیشیخ الاسلامی زهرا، هجرانی تکتم، کریمی مهدی، قیافه داوودی مهدی، فاطمیان حامد. تاثیر صمغ بالنگو و کتیرا بر ویژگی کیفی و حسی نان بربری نیمه پز منجم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(4):395-404. Available from: https://sid.ir/paper/233962/fa
IEEE:
کپیزهرا شیخ الاسلامی، تکتم هجرانی، مهدی کریمی، مهدی قیافه داوودی، و حامد فاطمیان، “تاثیر صمغ بالنگو و کتیرا بر ویژگی کیفی و حسی نان بربری نیمه پز منجم،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 4، pp. 395–404، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233962/fa