APA:
کپیشیخ الاسلامی، زهرا، کریمی، مهدی، هجرانی، تکتم، و قیافه داوودی، مهدی. (1396). افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 251-258. SID. https://sid.ir/paper/72094/fa
Vancouver:
کپیشیخ الاسلامی زهرا، کریمی مهدی، هجرانی تکتم، قیافه داوودی مهدی. افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):251-258. Available from: https://sid.ir/paper/72094/fa
IEEE:
کپیزهرا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، تکتم هجرانی، و مهدی قیافه داوودی، “افزایش کیفیت و ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی منجمد کردن و صمغ ریحان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 251–258، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72094/fa