APA:
کپیهجرانی، تکتم، مرتضوی، سیدعلی، شیخ الاسلامی، زهرا، و قیافه داوودی، مهدی. (1394). اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 508-520. SID. https://sid.ir/paper/504506/fa
Vancouver:
کپیهجرانی تکتم، مرتضوی سیدعلی، شیخ الاسلامی زهرا، قیافه داوودی مهدی. اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):508-520. Available from: https://sid.ir/paper/504506/fa
IEEE:
کپیتکتم هجرانی، سیدعلی مرتضوی، زهرا شیخ الاسلامی، و مهدی قیافه داوودی، “اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 508–520، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504506/fa