APA:
کپیرفیع، هادی، و قیافه داوودی، مهدی. (1400). ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 197-209. SID. https://sid.ir/paper/371372/fa
Vancouver:
کپیرفیع هادی، قیافه داوودی مهدی. ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):197-209. Available from: https://sid.ir/paper/371372/fa
IEEE:
کپیهادی رفیع، و مهدی قیافه داوودی، “ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد ارزن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 197–209، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371372/fa