مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,820
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

961
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ویژگی های ریزکپسول های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 114

چکیده

 ریزپوشانی روغن سبوس برنج با استفاده از صمغ عربی و کنسانتره پروتئینی آب پنیر به عنوان مواد دیواره به دو روش خشک کردن پاششی و انجمادی مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور امولسیون آب در روغن حاوی 4 درصد روغن سبوس برنج در محلول آبی حاوی 20 و 25 درصد ترکیب کل مواد دیواره به کمک اولتراتوراکس تهیه شد. کمترین اندازه قطرات (0.36 میکرومتر) در امولسیون با ترکیب دیواره حاوی 100 درصد صمغ عربی و بیشترین اندازه قطرات (0.96 میکرومتر) برای امولسیون با ترکیب دیواره حاوی 100 درصد کنسانتره پروتئینی آب پنیر بدست آمد و در نسبت های متفاوت از این دو ماده تشکیل دهنده دیواره, اندازه قطرات مقادیری بین این دو عدد داشتند. اندازه قطرات و گرانروی امولسیون های تهیه شده حاکی از آن بود که پایداری امولسیون های تهیه شده تحت تأثیر غلظت و نوع مواد دیواره هستند. همچنین نوع روش خشک کردن امولسیون نه تنها بر اندازه میکروکپسول های تهیه شده, بلکه بر راندمان ریز پوشانی و میزان بازداری روغن درون کپسول نیز موثر بودند. نتایج نشان داد که بیشترین راندمان ریزپوشانی در غلظت 60 درصد صمغ عربی در ترکیب دیواره (مجموع صمغ و کنسانتره پروتئینی آب پنیر) حاصل شد که عبارت بود از 90 درصد به روش خشک کن پاششی و 68 درصد به روش خشک کن انجمادی. از میان دو روش خشک کردن, ریزکپسول های تهیه شده با خشک کردن پاششی ضمن حفظ ساختار منظم کروی, میزان بازداری بیشتری از روغن را در طول دوره نگهداری نشان دادند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی زاده، بی بی مرضیه، پورمیرزا، علی اصغر، و عزیزی، سیدناصر. (1393). مقایسه ویژگی های ریزکپسول های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(2)، 97-114. SID. https://sid.ir/paper/233969/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی زاده بی بی مرضیه، پورمیرزا علی اصغر، عزیزی سیدناصر. مقایسه ویژگی های ریزکپسول های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(2):97-114. Available from: https://sid.ir/paper/233969/fa

    IEEE: کپی

    بی بی مرضیه رضوی زاده، علی اصغر پورمیرزا، و سیدناصر عزیزی، “مقایسه ویژگی های ریزکپسول های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 2، pp. 97–114، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233969/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button