APA:
کپیرضوی زاده، بی بی مرضیه، پورمیرزا، علی اصغر، و عزیزی، سیدناصر. (1393). مقایسه ویژگی های ریزکپسول های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(2)، 97-114. SID. https://sid.ir/paper/233969/fa
Vancouver:
کپیرضوی زاده بی بی مرضیه، پورمیرزا علی اصغر، عزیزی سیدناصر. مقایسه ویژگی های ریزکپسول های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(2):97-114. Available from: https://sid.ir/paper/233969/fa
IEEE:
کپیبی بی مرضیه رضوی زاده، علی اصغر پورمیرزا، و سیدناصر عزیزی، “مقایسه ویژگی های ریزکپسول های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک کن پاششی و خشک کن انجمادی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 2، pp. 97–114، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233969/fa