APA:
کپیاکبربگلو، زهرا، پیغمبردوست، سیدهادی، اولادغفاری، عارف، و سرابندی، خشایار. (1397). اثر دمای هوای ورودی, نوع و غلظت ماده حامل بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و ضداکسایشی عصاره مرزنجوش ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(4 )، 15-30. SID. https://sid.ir/paper/369803/fa
Vancouver:
کپیاکبربگلو زهرا، پیغمبردوست سیدهادی، اولادغفاری عارف، سرابندی خشایار. اثر دمای هوای ورودی, نوع و غلظت ماده حامل بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و ضداکسایشی عصاره مرزنجوش ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(4 ):15-30. Available from: https://sid.ir/paper/369803/fa
IEEE:
کپیزهرا اکبربگلو، سیدهادی پیغمبردوست، عارف اولادغفاری، و خشایار سرابندی، “اثر دمای هوای ورودی, نوع و غلظت ماده حامل بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و ضداکسایشی عصاره مرزنجوش ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 4 ، pp. 15–30، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369803/fa