APA:
کپیتوکلی پور، حمید، و مختاریان، محسن. (1395). نانو ریز پوشانی روغن دانه انار با روش تعلیق مایع در مایع و رهایش روغن در محیط شبیه سازی شده معده. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(2)، 75-84. SID. https://sid.ir/paper/355910/fa
Vancouver:
کپیتوکلی پور حمید، مختاریان محسن. نانو ریز پوشانی روغن دانه انار با روش تعلیق مایع در مایع و رهایش روغن در محیط شبیه سازی شده معده. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(2):75-84. Available from: https://sid.ir/paper/355910/fa
IEEE:
کپیحمید توکلی پور، و محسن مختاریان، “نانو ریز پوشانی روغن دانه انار با روش تعلیق مایع در مایع و رهایش روغن در محیط شبیه سازی شده معده،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 2، pp. 75–84، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/355910/fa