APA:
کپیامامی فر، آریو. (1397). تعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(1 )، 31-44. SID. https://sid.ir/paper/258678/fa
Vancouver:
کپیامامی فر آریو. تعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(1 ):31-44. Available from: https://sid.ir/paper/258678/fa
IEEE:
کپیآریو امامی فر، “تعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 31–44، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258678/fa