مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,544
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

820
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 34

چکیده

 در این پژوهش, تولید ماست طعم دار فراسومند از طریق غنی سازی ماست با فلاونوئید و روغن استخراجی از پوست پرتقال بررسی شد و برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست تولیدی در طی زمان نگهداری 15 روزه مورد ارزیابی قرار گرفت. پژوهش حاضر در دو مرحله انجام پذیرفت: ابتدا, فلاونوئید و روغن از پوست پرتقال استخراج گردیدند و سپس نمونه های ماست طعم دار غنی شده با درصد های مختلف فلاونوئید (7, 8 و 9 درصد) و روغن (صفر, 0.5, 1 و 1.5 درصد) استخراجی از پوست پرتقال تولید شدند. نتایج نشان داد که افزایش میزان روغن موجب کاهش اسیدیته و آب اندازی (سینرسیس) و افزایش pH, درصد چربی و ماده خشک نمونه های ماست شد. با افزایش میزان فلاونوئید ها, پارامتر رنگی A افزایش یافت. بالاترین امتیاز حسی به نمونه ماست حاوی 8 درصد فلاونوئید و 0.5 گرم روغن (به ازای هر 100 گرم ماست) تعلق داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زاهدی، هانیه، فدایی نوغانی، وجیهه، و خلفی، لیدا. (1394). بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(1)، 19-34. SID. https://sid.ir/paper/233972/fa

    Vancouver: کپی

    زاهدی هانیه، فدایی نوغانی وجیهه، خلفی لیدا. بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(1):19-34. Available from: https://sid.ir/paper/233972/fa

    IEEE: کپی

    هانیه زاهدی، وجیهه فدایی نوغانی، و لیدا خلفی، “بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 1، pp. 19–34، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233972/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا