APA:
کپینجفی، مسعودنجف، و رحمانی کندری، بنت الهدی. (1396). بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی, رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 173-183. SID. https://sid.ir/paper/72781/fa
Vancouver:
کپینجفی مسعودنجف، رحمانی کندری بنت الهدی. بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی, رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):173-183. Available from: https://sid.ir/paper/72781/fa
IEEE:
کپیمسعودنجف نجفی، و بنت الهدی رحمانی کندری، “بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی, رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 173–183، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72781/fa