Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,082
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

308
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری

صفحات

 صفحه شروع 101 | صفحه پایان 114

چکیده

 نمونه های ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم آزاد (F) و ریزپوشانی شده (M) به روش صنعتی تولید گردید و با ماست شاهد (C) مقایسه شد. برای ریزپوشانی از تکنیک امولسیون سازی و مخلوطی از ژل آلژینات و نشاسته مقاوم استفاده گردید. نمونه های ماست هر هفته و به مدت 8 هفته از نظر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی مطابق با روش های استاندارد مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج از 3 بار تکرار حاصل گردید و برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS استفاده گردید. بعد از 8 هفته ذخیره سازی در دمای 4oC, درصد چربی و پروتئین, آب اندازی و pH در هر سه نوع نمونه ماست بطور معنی داری کاهش یافته بود (0.05> p). درصد اسیدیته نمونه های M و F بطور معنی داری کمتر از C بود. درصد مواد خشک کل نمونه های M و F بطور معنی داری افزایش یافته بود (0.05> p). فاکتور رنگ و مزه نمونه های M بطور غیر معنی داری بهتر شده بود (0.05< p). بافت و قوام در نمونه های M و C افت کرده بود که این افت در خصوص نمونه های C معنی دار بود (0.05> p). نمره پذیرش کلی در نمونه های ماست C افت داشت, درحالیکه در نمونه های ماست پروبیوتیک M و F بطور غیر معنی داری بهتر شده بود (0.05< p). نتیجه گرفته شد که می توان ماست پروبیوتیکی حاوی لاکتوباسیلوس پلانتارومی با ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی قابل مقایسه با ماست معمولی تولید نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شفیعی، یحیی. (1395). مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(1 )، 101-114. SID. https://sid.ir/paper/502233/fa

    Vancouver: کپی

    شفیعی یحیی. مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(1 ):101-114. Available from: https://sid.ir/paper/502233/fa

    IEEE: کپی

    یحیی شفیعی، “مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 1 ، pp. 101–114، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502233/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا