APA:
کپیشفیعی، یحیی. (1395). مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(1 )، 101-114. SID. https://sid.ir/paper/502233/fa
Vancouver:
کپیشفیعی یحیی. مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(1 ):101-114. Available from: https://sid.ir/paper/502233/fa
IEEE:
کپییحیی شفیعی، “مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 1 ، pp. 101–114، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502233/fa