APA:
کپیرضوی زاده، بی بی مرضیه، نیازمند، راضیه، حاجی نژاد، سمیه، و اکبری، احسان. (1399). خواص فیزیکوشیمیایی, ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 9(1 )، 27-40. SID. https://sid.ir/paper/233986/fa
Vancouver:
کپیرضوی زاده بی بی مرضیه، نیازمند راضیه، حاجی نژاد سمیه، اکبری احسان. خواص فیزیکوشیمیایی, ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1399؛9(1 ):27-40. Available from: https://sid.ir/paper/233986/fa
IEEE:
کپیبی بی مرضیه رضوی زاده، راضیه نیازمند، سمیه حاجی نژاد، و احسان اکبری، “خواص فیزیکوشیمیایی, ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 9، no. 1 ، pp. 27–40، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233986/fa