مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

780
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

733
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص فیزیکوشیمیایی، ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 40

چکیده

 در این تحقیق ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی بره موم حاصل از کندوهای زنبورعسل شمال شهر مشهد و نیز محتوی ترکیبات مؤثره ی موجود در بره موم به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) به طور کمّی و کیفی تعیین گردیده است. ویژگی های فیزیکوشیمیایی نمونه ی بره موم (مانند خاکستر, رطوبت, مواد جامد محلول و نامحلول و عناصر فلزی موجود) اندازه گیری شدند. مقدار ترکیبات فنلی کل و فلاونوئیدی در عصاره ی اتانولی بره موم به ترتیب 40/216 میلی گرم بر گرم (برحسب اسید گالیک) و 26/40 میلی گرم بر گرم (برحسب کوئرستین) به دست آمد. آزمون های ضدمیکروبی نشان داد که حداقل غلظت مهارکنندگی (MIC) عصاره در برابر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس مقدار 100 میلی گرم بر میلی لیتر بود درحالی که در غلظت به کاررفته برای باکتری اشرشیاکلی MIC به دست نیامد. همچنین, نتایج آزمون حداقل غلظت کشندگی (MBC) حاکی از آن بود که عصاره ی بره موم روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس تنها اثر مهارکنندگی دارد. ارزیابی محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدیدر عصاره ی بره موم به کمک HPLC نشان داد ترکیبات فلاونوئیدی شناسایی شده شامل فلاون ها (13/350 میلی گرم بر گرم), فلاونوئیدها (6/375 میلی گرم بر گرم), فلاونل ها (8/235 میلی گرم بر گرم) و فلاونون ها (16/825 میلی گرم بر گرم) بودند. براساس نتایج به دست آمده می توان از بره موم در صنایع مختلف غذایی و دارویی استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی زاده، بی بی مرضیه، نیازمند، راضیه، حاجی نژاد، سمیه، و اکبری، احسان. (1399). خواص فیزیکوشیمیایی, ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 9(1 )، 27-40. SID. https://sid.ir/paper/233986/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی زاده بی بی مرضیه، نیازمند راضیه، حاجی نژاد سمیه، اکبری احسان. خواص فیزیکوشیمیایی, ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1399؛9(1 ):27-40. Available from: https://sid.ir/paper/233986/fa

    IEEE: کپی

    بی بی مرضیه رضوی زاده، راضیه نیازمند، سمیه حاجی نژاد، و احسان اکبری، “خواص فیزیکوشیمیایی, ضدمیکروبی و محتوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی بره موم کندوهای زنبورعسل استان خراسان رضوی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 9، no. 1 ، pp. 27–40، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233986/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button