APA:
کپیرضوی زاده، بی بی مرضیه، و نیازمند، راضیه. (1397). تاثیر روش های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(2 )، 293-304. SID. https://sid.ir/paper/258713/fa
Vancouver:
کپیرضوی زاده بی بی مرضیه، نیازمند راضیه. تاثیر روش های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(2 ):293-304. Available from: https://sid.ir/paper/258713/fa
IEEE:
کپیبی بی مرضیه رضوی زاده، و راضیه نیازمند، “تاثیر روش های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 293–304، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258713/fa