مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

564
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

597
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر روش های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم

صفحات

 صفحه شروع 293 | صفحه پایان 304

چکیده

 در این پژوهش مقدار ترکیبات فنلی کل موجود در عصاره بره موم حاصل از استخراج به دو روش خیساندن و فراصوت و نیز تأثیر روش استخراج بر نوع و مقدار هر یک از ترکیبات فنلی به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) بررسی شده است. استخراج به روش خیساندن در نسبت های مختلف بره موم به حلال اتانل 70% (10, 30, 50 % w/v) و در مدت های مختلف (2, 8, 24 h) انجام گرفت. استخراج به کمک فراصوت نیز در مدت های صوت دهی (7, 14, 21 min) و دامنه های نوسانی (60, 80, 100 %) انجام شد. بیشترین مقدار ترکیبات فنلی در عصاره بره موم از روش خیساندن در مدت استخراج 24 h و با نسبت 10 %w/v بره موم به حلال برابر با 44. 82% بدست آمد. در حالی که, با روش اعمال فراصوت به مدت 21 min و با دامنه نوسانی 80% بیشترین ترکیبات فنلی برابر با 41. 19% حاصل شد. شناسایی محتوی ترکیبات فنلی عصاره ها با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا نشان داد که تعداد 15 ترکیب فنلی در عصاره بره موم حاصل از روش خیساندن مشخص شدند در حالی که در عصاره به دست آمده از روش فراصوت 13 ترکیب شناسایی شدند. بیشترین ترکیب بازیابی و شناسایی شده در عصاره بره موم از هر دو روش استخراج پینوسمبرین بود که مقدار آن در عصاره ها 15. 1% در روش فراصوت و11. 7% در روش خیساندن تعیین شد. نتایج کروماتوگرافی نشان داد که درصد هر یک از ترکیبات شناسایی شده در عصاره استخراج شده به روش فراصوت بیشتر از ترکیبات مشابه در روش خیساندن بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی زاده، بی بی مرضیه، و نیازمند، راضیه. (1397). تاثیر روش های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(2 )، 293-304. SID. https://sid.ir/paper/258713/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی زاده بی بی مرضیه، نیازمند راضیه. تاثیر روش های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(2 ):293-304. Available from: https://sid.ir/paper/258713/fa

    IEEE: کپی

    بی بی مرضیه رضوی زاده، و راضیه نیازمند، “تاثیر روش های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 293–304، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258713/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا