APA:
کپیمیرصادقی، حجت، عالی شاهی، علیرضا، اجاق، سیدمهدی، و پورعاشوری، پرستو. (1399). تأثیر کیتوزان و روش های پخت در تشکیل آمین های آروماتیک حلقوی فیله ی فیل ماهی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 9(2 )، 175-188. SID. https://sid.ir/paper/234009/fa
Vancouver:
کپیمیرصادقی حجت، عالی شاهی علیرضا، اجاق سیدمهدی، پورعاشوری پرستو. تأثیر کیتوزان و روش های پخت در تشکیل آمین های آروماتیک حلقوی فیله ی فیل ماهی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1399؛9(2 ):175-188. Available from: https://sid.ir/paper/234009/fa
IEEE:
کپیحجت میرصادقی، علیرضا عالی شاهی، سیدمهدی اجاق، و پرستو پورعاشوری، “تأثیر کیتوزان و روش های پخت در تشکیل آمین های آروماتیک حلقوی فیله ی فیل ماهی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 9، no. 2 ، pp. 175–188، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234009/fa