مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,145
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

714
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه عملکرد فروکتان های ارقام خارجی و توده های بومی کاسنی و بهینه سازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)

صفحات

 صفحه شروع 343 | صفحه پایان 354

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    درجانی، پگاه، حسینی نژاد، مرضیه، شوریده، هادی، عبدالهیان نوقابی، محمد، کدخدایی، رسول، بالندری، احمد، و میلانی، الناز. (1394). مقایسه عملکرد فروکتان های ارقام خارجی و توده های بومی کاسنی و بهینه سازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(4)، 343-354. SID. https://sid.ir/paper/234012/fa

    Vancouver: کپی

    درجانی پگاه، حسینی نژاد مرضیه، شوریده هادی، عبدالهیان نوقابی محمد، کدخدایی رسول، بالندری احمد، میلانی الناز. مقایسه عملکرد فروکتان های ارقام خارجی و توده های بومی کاسنی و بهینه سازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(4):343-354. Available from: https://sid.ir/paper/234012/fa

    IEEE: کپی

    پگاه درجانی، مرضیه حسینی نژاد، هادی شوریده، محمد عبدالهیان نوقابی، رسول کدخدایی، احمد بالندری، و الناز میلانی، “مقایسه عملکرد فروکتان های ارقام خارجی و توده های بومی کاسنی و بهینه سازی روش استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 4، pp. 343–354، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234012/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button