مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

682
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

610
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلا و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زنده مانی باکتری های آغازگر و ویژگی های رنگ ماست فوری

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 62

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسمعیل زاده نصیری، مرجان، عباسی، سلیمان، و سیدین اردبیلی، سیدمهدی. (1392). تاثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلا و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زنده مانی باکتری های آغازگر و ویژگی های رنگ ماست فوری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(1)، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/234022/fa

    Vancouver: کپی

    اسمعیل زاده نصیری مرجان، عباسی سلیمان، سیدین اردبیلی سیدمهدی. تاثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلا و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زنده مانی باکتری های آغازگر و ویژگی های رنگ ماست فوری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(1):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/234022/fa

    IEEE: کپی

    مرجان اسمعیل زاده نصیری، سلیمان عباسی، و سیدمهدی سیدین اردبیلی، “تاثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلا و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زنده مانی باکتری های آغازگر و ویژگی های رنگ ماست فوری،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 51–62، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234022/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button