APA:
کپیاسمعیل زاده نصیری، مرجان، عباسی، سلیمان، و سیدین اردبیلی، سیدمهدی. (1392). تاثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلا و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زنده مانی باکتری های آغازگر و ویژگی های رنگ ماست فوری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(1)، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/234022/fa
Vancouver:
کپیاسمعیل زاده نصیری مرجان، عباسی سلیمان، سیدین اردبیلی سیدمهدی. تاثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلا و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زنده مانی باکتری های آغازگر و ویژگی های رنگ ماست فوری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(1):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/234022/fa
IEEE:
کپیمرجان اسمعیل زاده نصیری، سلیمان عباسی، و سیدمهدی سیدین اردبیلی، “تاثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلا و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زنده مانی باکتری های آغازگر و ویژگی های رنگ ماست فوری،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 51–62، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234022/fa