2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی ایزوله پروتئین جوانه گندم و صمغ زانتان به عنوان جایگزین تخم مرغ
رهبری مهشید | اعلمی مهران | مقصودلو یحیی | کاشانی نژاد مهدی
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 1201
بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر چگونگی کاهش pH پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان تردشدن با استفاده از SDS-PAGE
بقایی هما | وریدی محمدجواد | وریدی مهدی | اسحاقی زرین
بازدید 819
ارزیابی زمان دورریزی روغن کانولا بر اساس شاخص های اکسایشی طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی
کاویانی مهدی | نیازمند راضیه | شهیدی نوقابی مصطفی
بازدید 1053
تاثیر خشک کردن به روش مایکروویو- خلا و استفاده از هیدروکلوئیدها بر زنده مانی باکتری های آغازگر و ویژگی های رنگ ماست فوری
اسمعیل زاده نصیری مرجان | عباسی سلیمان | سیدین اردبیلی سیدمهدی
بازدید 682
مدلسازی دفع یونهای آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM
شهیدی نوقابی مصطفی | موسوی سیدمحمود | رضوی سیدمحمدعلی | الهی محمد
بازدید 760
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درون شیشه ای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس
خسروی نیا سارا | زیارت نیا سیدمهدی | باقری عبدالرضا | مرعشی سیدحسن
بازدید 932
بهبود ویژگی های کیفی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از ایزوله پروتئینی سویا
جعفرپور سیدعلی | حاجی دون حبیب اله | رضایی مسعود
بازدید 1138