APA:
کپیحیدریان، محمدتقی، جبلی جوان، اشکان، و جوکار، مریم. (1394). بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(2)، 131-142. SID. https://sid.ir/paper/234026/fa
Vancouver:
کپیحیدریان محمدتقی، جبلی جوان اشکان، جوکار مریم. بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(2):131-142. Available from: https://sid.ir/paper/234026/fa
IEEE:
کپیمحمدتقی حیدریان، اشکان جبلی جوان، و مریم جوکار، “بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره رزماری بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در دمای یخچال،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 131–142، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234026/fa