APA:
کپیشعبانی، شاهرخ، و علیمرادی، شیوا. (1399). بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(99 )، 55-69. SID. https://sid.ir/paper/72701/fa
Vancouver:
کپیشعبانی شاهرخ، علیمرادی شیوا. بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(99 ):55-69. Available from: https://sid.ir/paper/72701/fa
IEEE:
کپیشاهرخ شعبانی، و شیوا علیمرادی، “بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 99 ، pp. 55–69، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72701/fa