مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

874
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

592
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو

صفحات

 صفحه شروع 143 | صفحه پایان 152

چکیده

آلفا آمینو ازت ازجمله ترکیبات موجود در چغندر قند است که در تولید شکر باعث افزایش مقدار ملاس می گردد. بنابراین بررسی علل افزایش آن دارای اهمیت تکنولوژیکی ویژه ای می باشد. برای این منظور اثر اندازه چغندر های نمونه گیری شده از سه منطقه جغرافیایی مختلف (در چهار سطح درشت, متوسط, ریز و مخلوط) و ارتفاع ذخیره سازی چغندر در سیلو (در چهار سطح کف, یک متری, سه متری و پنج متری) روی میزان آلفا آمینو ازت چغندر های ذخیره شده در سیلو های کارخانه قند شیروان در مدت زمان هجده روز نگهداری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج اندازه گیری میزان آلفا آمینو ازت با دستگاه بتالایزر نشان داد که بیشترین افزایش مقدارآلفاآمینو ازت متعلق به چغندر های ریز است و مقدار آن بین 23.09 تا 29.7 درصد و کمترین آن متعلق به چغندر-های درشت ذخیره شده است که مقدار آن بین 11.83 تا 18.65 درصد قرار دارد. همچنین مشخص شد که مقدار آلفا آمینو ازت چغندر های ذخیره شده در سطح سیلو دارای کمترین افزایش می باشد (10.91 تا 11.21 درصد) و بیشترین افزایش مقدار آلفا آمینو ازت متعلق به چغندر هایی است که در لایه های میانی سیلو و به خصوص در ارتفاع 3 متری نگهداری شده اند (20.32 تا 33.95 درصد).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهزاد، خلیل، شهیدی نوقابی، مصطفی، مرتضوی، سیدعلی، مظاهری تهرانی، مصطفی، و بهزاد، روح اله. (1394). بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(2)، 143-152. SID. https://sid.ir/paper/234029/fa

    Vancouver: کپی

    بهزاد خلیل، شهیدی نوقابی مصطفی، مرتضوی سیدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی، بهزاد روح اله. بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(2):143-152. Available from: https://sid.ir/paper/234029/fa

    IEEE: کپی

    خلیل بهزاد، مصطفی شهیدی نوقابی، سیدعلی مرتضوی، مصطفی مظاهری تهرانی، و روح اله بهزاد، “بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 143–152، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234029/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button