APA:
کپیبهزاد، خلیل، شهیدی نوقابی، مصطفی، مرتضوی، سیدعلی، مظاهری تهرانی، مصطفی، و بهزاد، روح اله. (1394). بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(2)، 143-152. SID. https://sid.ir/paper/234029/fa
Vancouver:
کپیبهزاد خلیل، شهیدی نوقابی مصطفی، مرتضوی سیدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی، بهزاد روح اله. بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(2):143-152. Available from: https://sid.ir/paper/234029/fa
IEEE:
کپیخلیل بهزاد، مصطفی شهیدی نوقابی، سیدعلی مرتضوی، مصطفی مظاهری تهرانی، و روح اله بهزاد، “بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 143–152، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234029/fa