مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

594
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

361
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 122

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهزاد، خلیل، مظاهری تهرانی، مصطفی، مرتضوی، سیدعلی، شهیدی نوقابی، مصطفی، و بهزاد، روح اله. (1393). بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 111-122. SID. https://sid.ir/paper/489955/fa

    Vancouver: کپی

    بهزاد خلیل، مظاهری تهرانی مصطفی، مرتضوی سیدعلی، شهیدی نوقابی مصطفی، بهزاد روح اله. بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):111-122. Available from: https://sid.ir/paper/489955/fa

    IEEE: کپی

    خلیل بهزاد، مصطفی مظاهری تهرانی، سیدعلی مرتضوی، مصطفی شهیدی نوقابی، و روح اله بهزاد، “بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 111–122، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489955/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button