APA:
کپیمتینی، سارا، مرتضوی، سیدعلی، صادقیان، علیرضا، و شریفی، اکرم. (1397). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره ی ریزپوشانی شده ی پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(3 )، 241-254. SID. https://sid.ir/paper/234043/fa
Vancouver:
کپیمتینی سارا، مرتضوی سیدعلی، صادقیان علیرضا، شریفی اکرم. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره ی ریزپوشانی شده ی پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(3 ):241-254. Available from: https://sid.ir/paper/234043/fa
IEEE:
کپیسارا متینی، سیدعلی مرتضوی، علیرضا صادقیان، و اکرم شریفی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره ی ریزپوشانی شده ی پوست انگور قرمز سردشت و بررسی پایداری آن در ماست،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 241–254، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234043/fa