APA:
کپیریاضی، فاطمه، زینالی، فریبا، حسینی، ابراهیم، و بهمدی، هما. (1395). بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 111-120. SID. https://sid.ir/paper/71873/fa
Vancouver:
کپیریاضی فاطمه، زینالی فریبا، حسینی ابراهیم، بهمدی هما. بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):111-120. Available from: https://sid.ir/paper/71873/fa
IEEE:
کپیفاطمه ریاضی، فریبا زینالی، ابراهیم حسینی، و هما بهمدی، “بررسی اثر افزودن پسماند خشک حاصل از فرآوری آب انگور قرمز (واریته سیاه سردشت) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و خواص عملکردی سوسیس گوشت گاو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 111–120، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71873/fa