مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

737
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

588
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی

صفحات

 صفحه شروع 213 | صفحه پایان 224

چکیده

 باتوجه به صنعتی شدن جامعه و گرایش افراد به غذاهای فوری و آماده مانند سوسیس و کالباس, مصرف این مواد نسبت به گذشته زیادتر شده است, بنابراین غنی کردن آنها, می تواند در ارتقای سلامت افراد جامعه مفید باشد. این پژوهش به منظور تهیه ی محصولی با کیفیت, کم هزینه و باارزش تغذیه ای بالاتر, ویژگی های فیزیکوشیمیایی, شیمیایی, میکروبی و حسی, سوسیس نیمه گیاهی را با جایگزینی آرد دانه ی نخود و عدس در سه سطح 5, 10 و 15 درصد به جای گوشت مرغ در فرمولاسیون سوسیس کوکتل 55 درصد بررسی می نماید. داده های حاصل از سه بار تکرار آزمایش های این پژوهش در قالب آزمون دانکن اختلاف معنی داری بین مقدار پروتئین, خاکستر, بافت و آب خروجی سوسیس های تولیدشده با نمونه ی شاهد نشان داد. نتایج حاصل از تجزیه ی واریانس در سطح معنی داری 5 درصد نشان داد که جایگزین کردن آرد دانه ی نخود و عدس در سوسیس تأثیر معنی داری روی میزان چربی, رطوبت, pH, اُفت پخت و آزمون های میکروبی ایجاد نکرد. نتایج آزمون حسی نشان داده است که در تمامی پارامترها با افزایش سطح جایگزینی از امتیاز پارامترها به طورمعنی داری کاسته می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عباسی منفرد، آمنه، زرگر، محسن، و عابدینی نایینی، مهدی. (1398). جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(3 )، 213-224. SID. https://sid.ir/paper/234067/fa

    Vancouver: کپی

    عباسی منفرد آمنه، زرگر محسن، عابدینی نایینی مهدی. جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(3 ):213-224. Available from: https://sid.ir/paper/234067/fa

    IEEE: کپی

    آمنه عباسی منفرد، محسن زرگر، و مهدی عابدینی نایینی، “جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 3 ، pp. 213–224، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234067/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button