APA:
کپیعباسی منفرد، آمنه، زرگر، محسن، و عابدینی نایینی، مهدی. (1398). جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(3 )، 213-224. SID. https://sid.ir/paper/234067/fa
Vancouver:
کپیعباسی منفرد آمنه، زرگر محسن، عابدینی نایینی مهدی. جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(3 ):213-224. Available from: https://sid.ir/paper/234067/fa
IEEE:
کپیآمنه عباسی منفرد، محسن زرگر، و مهدی عابدینی نایینی، “جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 3 ، pp. 213–224، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234067/fa