APA:
کپیابوالحسن زاده، امین، خانی، محمدرضا، و فهیم دانش، مریم. (1397). بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل. بهداشت مواد غذایی، 8(2 (پیاپی 30) )، 69-84. SID. https://sid.ir/paper/222990/fa
Vancouver:
کپیابوالحسن زاده امین، خانی محمدرضا، فهیم دانش مریم. بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(2 (پیاپی 30) ):69-84. Available from: https://sid.ir/paper/222990/fa
IEEE:
کپیامین ابوالحسن زاده، محمدرضا خانی، و مریم فهیم دانش، “بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 2 (پیاپی 30) ، pp. 69–84، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222990/fa