APA:
کپیبرقعی، منیره سادات، بقایی، هما، و معتمدی، امیر. (1394). جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی محصول. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(4)، 315-324. SID. https://sid.ir/paper/234010/fa
Vancouver:
کپیبرقعی منیره سادات، بقایی هما، معتمدی امیر. جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی محصول. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(4):315-324. Available from: https://sid.ir/paper/234010/fa
IEEE:
کپیمنیره سادات برقعی، هما بقایی، و امیر معتمدی، “جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون کوکتل مرغ و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی محصول،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 4، pp. 315–324، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234010/fa