مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

566
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا

صفحات

 صفحه شروع 353 | صفحه پایان 364

چکیده

 هدف این تحقیق کاهش مصرف انرژی در فرایند پخت و پز ازطریق استفاده از سپرهای حرارتی پیرامون ظرف غذاست. در این تحقیق که برای اولین بار و به صورت آزمایشگاهی انجام شده است اثر سپر حرارتی باتوجه به پارامترهای هندسی ظرف (قطر و ارتفاع) و مقدار سیال, بر بازده حرارتی قبل و بعد از جوشش مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج این تحقیق نشان داد که در مرحله ی قبل از جوشش استفاده از سپر حرارتی مستقل از هندسه و میزان سیال می باشد و می تواند به طور متوسط 20 درصد انرژی مصرفی را کاهش دهد. همچنین نشان داده شد که اثر سپر حرارتی در مرحله ی جوشش تابعی از ارتفاع مایع درون ظرف می باشد و برای یک مقدار مشخص انرژی حرارتی ثابت, با افزایش ارتفاع ظرف بدون محدودیت افزایش می یابد. درنهایت یک محاسبه ی اقتصادی برای خانوارهای ایرانی نشان می دهد که استفاده از سپر حرارتی در فرایند پخت و پز خانگی, موجب صرفه جویی در مصرف منابع انرژی گرمایی به ارزش 12/5 میلیون بشکه نفت در سال خواهد شد. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمانی، حسین، میرزابابایی، سیدمهدی، و هاشمیان، سیدمجید. (1397). تحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(4 )، 353-364. SID. https://sid.ir/paper/234072/fa

    Vancouver: کپی

    زمانی حسین، میرزابابایی سیدمهدی، هاشمیان سیدمجید. تحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(4 ):353-364. Available from: https://sid.ir/paper/234072/fa

    IEEE: کپی

    حسین زمانی، سیدمهدی میرزابابایی، و سیدمجید هاشمیان، “تحلیل تجربی اثر سپر حرارتی بر کاهش مصرف انرژی در ظرف پخت غذا،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 4 ، pp. 353–364، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234072/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button