APA:
کپیفعال، سعید، لغوی، محمد، کامگار، سعادت، رئوفت، محمدحسین، و گلمکانی، محمدتقی. (1397). استفاده از روش های تشخیص الگو در آنالیز داده های حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکوز و فروکتوز در عسل. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(4 )، 419-430. SID. https://sid.ir/paper/234078/fa
Vancouver:
کپیفعال سعید، لغوی محمد، کامگار سعادت، رئوفت محمدحسین، گلمکانی محمدتقی. استفاده از روش های تشخیص الگو در آنالیز داده های حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکوز و فروکتوز در عسل. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(4 ):419-430. Available from: https://sid.ir/paper/234078/fa
IEEE:
کپیسعید فعال، محمد لغوی، سعادت کامگار، محمدحسین رئوفت، و محمدتقی گلمکانی، “استفاده از روش های تشخیص الگو در آنالیز داده های حسگر بویایی جهت شناسایی تقلبات گلوکوز و فروکتوز در عسل،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 4 ، pp. 419–430، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234078/fa