APA:
کپیناجی طبسی، سیما، و مهدیان، الهام. (1396). ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیب زمینی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(2)، 171-184. SID. https://sid.ir/paper/234082/fa
Vancouver:
کپیناجی طبسی سیما، مهدیان الهام. ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیب زمینی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(2):171-184. Available from: https://sid.ir/paper/234082/fa
IEEE:
کپیسیما ناجی طبسی، و الهام مهدیان، “ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی و مرو بر انتقال جرم روغن و خصوصیات کیفی چیپس سیب زمینی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 2، pp. 171–184، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234082/fa