مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

861
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

716
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال های سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق

صفحات

 صفحه شروع 309 | صفحه پایان 318

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمانی قلعه شاهی، عاطفه، فرهوش، رضا، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1394). ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال های سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(4)، 309-318. SID. https://sid.ir/paper/143602/fa

    Vancouver: کپی

    زمانی قلعه شاهی عاطفه، فرهوش رضا، رضوی سیدمحمدعلی. ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال های سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(4):309-318. Available from: https://sid.ir/paper/143602/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه زمانی قلعه شاهی، رضا فرهوش، و سیدمحمدعلی رضوی، “ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال های سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 309–318، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143602/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button