APA:
کپیزمانی قلعه شاهی، عاطفه، فرهوش، رضا، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1394). ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال های سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(4)، 309-318. SID. https://sid.ir/paper/143602/fa
Vancouver:
کپیزمانی قلعه شاهی عاطفه، فرهوش رضا، رضوی سیدمحمدعلی. ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال های سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(4):309-318. Available from: https://sid.ir/paper/143602/fa
IEEE:
کپیعاطفه زمانی قلعه شاهی، رضا فرهوش، و سیدمحمدعلی رضوی، “ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال های سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 309–318، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143602/fa