APA:
کپیحسینی نژاد، مرضیه، انوری، حامد، ژیانی، مهناز، و عابدفر، عباس. (1396). بررسی اثر استفاده از ترکیب پری بیوتیک اینولین بر ارزیابی حسی و ویژگی های کیفی نان تافتون. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 6(2)، 185-198. SID. https://sid.ir/paper/234086/fa
Vancouver:
کپیحسینی نژاد مرضیه، انوری حامد، ژیانی مهناز، عابدفر عباس. بررسی اثر استفاده از ترکیب پری بیوتیک اینولین بر ارزیابی حسی و ویژگی های کیفی نان تافتون. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1396؛6(2):185-198. Available from: https://sid.ir/paper/234086/fa
IEEE:
کپیمرضیه حسینی نژاد، حامد انوری، مهناز ژیانی، و عباس عابدفر، “بررسی اثر استفاده از ترکیب پری بیوتیک اینولین بر ارزیابی حسی و ویژگی های کیفی نان تافتون،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 6، no. 2، pp. 185–198، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234086/fa