APA:
کپیکمالی روستا، لیلا، سیدین اردبیلی، مهدی، اسدی، غلامحسن، غیاثی طرزی، بابک، و عزیزی نژاد، رضا. (1396). تدوین شاخص های کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران. علوم غذایی و تغذیه، 14(2 (پیاپی 54))، 5-20. SID. https://sid.ir/paper/143155/fa
Vancouver:
کپیکمالی روستا لیلا، سیدین اردبیلی مهدی، اسدی غلامحسن، غیاثی طرزی بابک، عزیزی نژاد رضا. تدوین شاخص های کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(2 (پیاپی 54)):5-20. Available from: https://sid.ir/paper/143155/fa
IEEE:
کپیلیلا کمالی روستا، مهدی سیدین اردبیلی، غلامحسن اسدی، بابک غیاثی طرزی، و رضا عزیزی نژاد، “تدوین شاخص های کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان تافتون سنتی ایران،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 2 (پیاپی 54)، pp. 5–20، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143155/fa