APA:
کپیمشایخ، مرتضی، محمودی، محمدرضا، و انتظاری، محمدحسن. (1386). بررسی اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگی های حسی و بیولوژیکی نان تافتون. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 2(3)، 73-80. SID. https://sid.ir/paper/121416/fa
Vancouver:
کپیمشایخ مرتضی، محمودی محمدرضا، انتظاری محمدحسن. بررسی اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگی های حسی و بیولوژیکی نان تافتون. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛2(3):73-80. Available from: https://sid.ir/paper/121416/fa
IEEE:
کپیمرتضی مشایخ، محمدرضا محمودی، و محمدحسن انتظاری، “بررسی اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگی های حسی و بیولوژیکی نان تافتون،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 3، pp. 73–80، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121416/fa