مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

778
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

753
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تهیه ی فیلم نانوکامپوزیت سلولز باکتریایی/پلی پیرول-اکسید روی و بررسی ویژگی های فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 90

چکیده

 در این تحقیق نانوذرات پلی پیرول (PPy) و نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی (PPy-ZnO) به روش شیمیایی روی فیلم سلولز باکتریایی در حضور کلرید آهن 3 سنتز و فیلم های هادی الکتریسیته تهیه شد. اندازه, شکل و مورفولوژی ذرات سنتزشده با استفاده از تکنیک میکروسکوپ الکترونی روبشی بررسی شد. نتایج به دست آمده نشان دادند پلی پیرول های سنتزشده کروی شکل و در ابعاد 50-150 نانومتر می باشند درحالی که ذرات نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی دانه ای شکل بوده و در ابعاد 30-120 نانومتر می باشند. خواص مکانیکی شامل کرنش تا نقطه ی شکست و مقاومت کششی, خواص ضدمیکروبی و ضدقارچی (باکتری اشرشیاکلی و قارچ آسپرژیلوس نایجر) و نیز خاصیت آنتی اکسیدانی و هدایت الکتریکی فیلم های تهیه شده موردمطالعه قرار گرفتند. نتایج به دست آمده نشان داد که در پی اضافه کردن پلی پیرول مقاومت الکتریکی کاهش یافت درنتیجه جریان الکتریکی فیلم ها افزایش یافت. افزودن نانوذرات (پلی پیرول و اکسید روی) باعث تضعیف خواص مکانیکی (کرنش در نقطه ی شکست و مقاومت کششی) شده و استحکام کششی کاهش یافت. قدرت مهارکنندگی رادیکال های آزاد فیلم سلولز باکتریایی با افزودن اکسید روی به طور قابل توجهی افزایش یافت. سنتز و افزایش زمان سنتز پلی پیرول روی فیلم سلولز تأثیر مثبت در ایجاد خاصیت ضدمیکروبی و ضدقارچی فیلم ها داشت ولی نانوذرات اکسید روی بیشتر روی خاصیت ضدقارچی مؤثر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیرسا، سجاد، شموسی، توحید، و مقدس کیا، احسان. (1398). تهیه ی فیلم نانوکامپوزیت سلولز باکتریایی/پلی پیرول-اکسید روی و بررسی ویژگی های فیزیکومکانیکی, ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(1 )، 79-90. SID. https://sid.ir/paper/234100/fa

    Vancouver: کپی

    پیرسا سجاد، شموسی توحید، مقدس کیا احسان. تهیه ی فیلم نانوکامپوزیت سلولز باکتریایی/پلی پیرول-اکسید روی و بررسی ویژگی های فیزیکومکانیکی, ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(1 ):79-90. Available from: https://sid.ir/paper/234100/fa

    IEEE: کپی

    سجاد پیرسا، توحید شموسی، و احسان مقدس کیا، “تهیه ی فیلم نانوکامپوزیت سلولز باکتریایی/پلی پیرول-اکسید روی و بررسی ویژگی های فیزیکومکانیکی, ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 1 ، pp. 79–90، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234100/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button