APA:
کپیغلامحسین پور، علی اکبر، هاشمی، سیدمحمدباقر، و شکری، سیمین. (1397). بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل. علوم غذایی و تغذیه، 16(1 (پیاپی 61) )، 5-20. SID. https://sid.ir/paper/143438/fa
Vancouver:
کپیغلامحسین پور علی اکبر، هاشمی سیدمحمدباقر، شکری سیمین. بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛16(1 (پیاپی 61) ):5-20. Available from: https://sid.ir/paper/143438/fa
IEEE:
کپیعلی اکبر غلامحسین پور، سیدمحمدباقر هاشمی، و سیمین شکری، “بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 5–20، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143438/fa